El Dia de la Barbota presenta el vídeoclip del tema «Els consells del boig», amb la col·laboració de luxe de Santi Balmes (Love of Lesbian).

 

ElDiaDeLaBarbota-WEB-Camara+Lletres

 

Dirigit per Anna F. Añó, el vídeoclip reflecteix fidelment l’univers d’El Dia de la Barbota, surrealisme, ironia i sorprenents pinzellades d’humor.

Tot gira al voltant d’una trama que inclou quatre personatges: per una banda tenim el savi (Santi Balmes) i el seu emissari (Roger Gascon) i per l’altra tenim un noi i una noia que actuen d’una manera una mica estranya… però no us expliquem res més, us recomanem que mireu vosaltres mateixos de què va la cosa i n’extragueu les vostres conclusions.

 

Per demostrar com sou de savis vosaltres podeu ajudar-nos a desvetllar el significat que s’amaga darrera d’aquesta història. Nosaltres us proposem unes possibles interpretacions de com pot acabar la història, (tot i que podeu aportar qualsevol) i entre els participants sortejarem 2 CD’s d’El Dia de la Barbota. Com ho veieu?

Si voleu participar podeu fer-ho posant les vostres solucions als comentaris d’aquesta noticia o al Facebook d’El Dia de La Barbota o al Facebook de Music Bus.

 

Possibles finals:

– El noi i la noia esdevenen el nou savi

– El savi i el seu emissari els han enganyat

– El savi no existeix, tot està al cap del noi i la noia

– El savi no existeix, és una invenció de l’emissari

– Altres solucions: Digue’ns tu el que en penses…

 

Mireu amb atenció el videoclip i participeu!!!

Concursos El Día de la Barbota Featured Videoclips

2 Replies to “El Dia de la Barbota: Videoclip amb Santi Balmes i Concurs”

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *