PASTORA estaran al Teatre Romea presentant el seu repertori musical teatralitazat.

Pastora 4ACORDS

4 ACORDS neix de la idea de Julio Manrique (director del Teatre Romea) d’unir les disciplines artístiques teatre-música i utilitzant la relació personal dramaturg-músic. Portant a l’extrem teatral la basant musical del grup, aconseguint així una altra visió del seu propi mòn.

«Serà un escenari amb aparença de cabaret, amb un principi teatralitzat en què el concert anirà guanyant pes»

 

4 ACORDS música + teatre

El grup PASTORA serà dirigit per Carol López. 15 de juny i 16 de juny (21:00h) 17 de juny (20:00H) Altres propostes del cicle 4 ACORDS: Mürfila + David Selvas Bruno Oro + Ramon Simó Sílvia Pérez Cruz + Julio Manrique

Conciertos Pastora Teatro

4 Replies to “PASTORA al teatre ROMEA (15, 16 i 17 de Juny)”

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *