UNA ALTRA GALÀXIA guanya el Premi Cerverí a la millor lletra de cançó publicada en català, organitzat conjuntament per Catalunya Ràdio, iCat fm i la Fundació Prudenci Bertrana, amb la col·laboració de la revista «Enderrock» i el portal Vilaweb.

 

UNA ALTRA GALÀXIA gana el Premio Cerverí a la mejor letra de canción publicada en catalán, organizado conjuntamente por Catalunya Ràdio, iCat fm y la Fundació Prudenci Bertrana, con la colaboración de la revista «Enderrock» y el portal Vilaweb.

 

 

 

 El 29 de maig de 2012, Pastora va publicar l’àlbum Una altra galàxia, amb 12 cançons cantades en català, que ara s’ha proclamat guanyador del premi Cerverí de lletra per a cançó, precisament per la cançó del mateix títol.
El trio format per Dolo Beltran, Caïm Riba i Pauet Riba aplega temes mai inclosos en els seus discos per demostrar que, per sobre dels idiomes, la seva música continua essent una de les més imaginatives i creatives del pop que es fa avui. Tant en castellà com en català, Pastora reivindica la seva singularitat.
Una altra galàxia està produït i gravat per Caïm, i l’apartat gràfic va a càrrec de Pauet. L’àlbum conté set temes nous compostos per en Caïm (música) i Dolo Beltran (lletra), com Semblava mentida, Carícies, Una altra galàxia, Mals hàbits, Penso en tu, Sentit de l’humor i 1+1=1.000, a més de Planetes marins, recuperat de l’àlbum de Pastora La vida moderna (2011).
Al costat d’aquests temes hi ha algunes excepcions que donen valor afegit al disc. Per exemple, la versió cantada per Caïm de Quan la Mercè està contenta!-Donya Mixeires, composada per Pau Riba, que la va incloure en el seu mític àlbum Jo, La Donya i el gripau. O la no menys celebrada Em vindràs a buscar (versió del Wonderful Life que Black va compondre i va dur a l’èxit mundial el 1987), i que va aparèixer al disc de La Marató de TV3 de 2008, produïda per Marc Parrot i Caïm Riba.

 

 El 29 de mayo de 2012, Pastora publicó el álbum Una altra galàxia, con 12 canciones cantadas en catalán, que ahora se ha proclamado ganador del premio Cerverí de letra por a canción, precisamente por la canción del mismo título.
El trio formado por Dolo Beltran, Caïm Riba y Pauet Riba recoge temas nunca incluidos en sus discos para demostrar que, por encima de los  idiomas, su música continúa siendo una de las más imaginativas i creativas del pop que se hace hoy. Tanto en castellano como en catalán, Pastora reivindica su singularidad.
Una altra galàxia está producido i grabado por Caïm, y el apartado gráfico va a cargo de Pauet. El álbum contiene  siete temas nuevos compuestos por Caïm (música) y Dolo Beltran (letra), como Semblava mentida, Carícies, Una altra galàxia, Mals hàbits, Penso en tu, Sentit de l’humor i 1+1=1.000, además de Planetes marins, recuperado del álbum de Pastora La vida moderna (2011).
Al lado de éstos temas hay algunas excepciones que dan valor añadido al disco. Por ejemplo, la versión cantada por Caïm de Quan la Mercè està contenta!-Donya Mixeires, compuesta por Pau Riba, quien la incluyó en su mítico álbum Jo, La Donya i el gripau. O la no menos celebrada Em vindràs a buscar (versión del Wonderful Life que Black  compuso y llevó al éxito mundial el 1987), y que aparecióen  el disco de La Marató de TV3 de 2008, producida por Marc Parrot y Caïm Riba.

 

 

 

Propers concerts de Pastora / Próximos conciertos de Pastora

05/10/2012- SALA ACME (Cerdanyola)

14/10/2012-Foyer Liceu (Barcelona)

Featured Pastora Premios

One reply to “Premi Cerverí per Una Altra Galàxia”

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *