Nyandú presenten en exclusiva el nou clip “Fotos de Calaix” a la web del Diari Ara.  «Fotos de Calaix» és el segon videoclip de la banda de La Torre d’Oristà que en aquesta ocasió han tornat a confiar en el realitzador Guillem Lafoz, qui ja es va encarregar de la producció de l’anterior videoclip  “Absències” nominat com a millor videoclip als Premis Enderrock 2013.

http://www.ara.cat/cultura/LARA-estrena-nou-videoclip-Nyandu_0_865713610.html

El mateix divendres 15 acaba la segona ronda de la votació popular als Premis Enderrock 2013, a on els NYANDÚ estan presents en 9 nominacions: millor grup de pop-rock, millor directe de pop-rock, millor disc de pop-rock,  millor cançó de pop-rock, millor grup revelació, millor portada de disc,  millor pàgina web, millor videoclip i millor lletra de cançó.

Els NYANDÚ segueixen  presentant  el debut discogràfic L’ORIGEN DE LES ABSÈNCIES per els escenaris de tot Catalunya.

 

Featured NYANDÚ Videoclips Videos

Leave a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *