Nyandú presenten en exclusiva el nou clip “Fotos de Calaix” a la web del Diari Ara.  «Fotos de Calaix» és el segon videoclip de la banda de La Torre d’Oristà que en aquesta ocasió han tornat a confiar en el realitzador Guillem Lafoz, qui ja es va encarregar de la producció de l’anterior videoclip  “Absències” nominat com a millor videoclip als Premis Enderrock 2013.

http://www.ara.cat/cultura/LARA-estrena-nou-videoclip-Nyandu_0_865713610.html

El mateix divendres 15 acaba la segona ronda de la votació popular als Premis Enderrock 2013, a on els NYANDÚ estan presents en 9 nominacions: millor grup de pop-rock, millor directe de pop-rock, millor disc de pop-rock,  millor cançó de pop-rock, millor grup revelació, millor portada de disc,  millor pàgina web, millor videoclip i millor lletra de cançó.

Els NYANDÚ segueixen  presentant  el debut discogràfic L’ORIGEN DE LES ABSÈNCIES per els escenaris de tot Catalunya.

 

Featured NYANDÚ Videoclips Videos

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *