Caïm Riba presenta el segon videoclip del seu primer treball discogràfic en solitari «a 306 km» La cançó escollida com a segon single és Home Llop  i compta amb la col.laboració de Santi Balmes, de LOVE OF LESBIAN.

El Clip juga amb la estètica dels còmics les pel.lícules fantàstiques dels vuitanta com a referent.

Un videoclip gamberro, dirigit per Àngel Riba «Angel.let«

Home Llop

Feu Clic a la imatge per a veure el videoclip de HOME LLOP

Escolteu –  a 306 km  – a Spotify

 «És un «divertimento» per reivindicar la part més “canalla” que tots portem dins. Un homenatge a aquesta figura que ens permet comprendre que no som únicament una sola cosa, que estem fets de moltes capes, i de tant en tant ens podem sorprendre a nosaltres mateixos» Caïm Riba

«Vaig tenir el divertit plaer de participar en un clip a les ordres del seu germà on, en qüestió de 2 hores, em van transformar en la punyetera lluna, i dic punyetera perquè arrencar-me després tots aquells kilos de làtex es va convertir en el meu primer «peeling». Maleïts!» Santi Balmes

«Ha estat una experiència molt enriquidora, i voldria agrair a la Gemma Ribera i a Record Produccions que han estat al meu costat durant tot el procès i l’han fet possible.
Als germans Riba sempre ens ha agradat molt le ciència-ficció i el còmic, per això vaig pensar que seria una bona idea agafar aquests dos elements per fer el videoclip. Per crear l’estètica del Caïm, em vaig inspirar en les pel·lícules Driver, Lobezno i TeenWolf» Àngel Riba

Caïm Riba – Home Llop

Sin categoría

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *