La banda de Funky-Rock DECELERATRIX passa a formar part del roster d’artistes de MUSIC BUS.
Un grup català amb influències provinents del Rock, Ska, soul i Blues, DECELERATRIX van presentar un primer tema mitjançant un videoclip que narra la història d’un mico afro que trafica amb bananes a Funktalunya, està dirigit per Víctor Català i Albert Rodríguez, i compta amb la participació d’actors com Codes, Josep Seguí, Silvia López, Héctor Colón, Albert Rodríguez, Helena Sales, Mireia Rafel, Héctor Cañizares, Sebas Limongi, Adrià Subirats .

Com a resposta a l’acollida que ha tingut aquest videoclip, el proper 26 de maig la cançó «Sr Groovopoulus» sortirà a la venda a totes les plataformes digitals com avançament del que serà el seu primer disc i que s’editarà el proper mes d’octubre.

DECELERATRIX neix l’any 2015, després de que un grup d’amics provinents del món del metal de Barcelona decidissin juntar-se per tocar un altre estil que tenien ganes de provar: el Funk-Rock. Així doncs, la banda sorgeix com una via d’exploració i diversió dels músics amics: Gerard Rigau (Blaze Out), Victor Català (ex-Blaze Out), Will Rufas (Katarsick), Rafa Cuesta (Infarto Genital), Miki Camafort (Rather Be Alive), Álvaro Vicente (Fantactels), Aarón Pérez (La Charlatana) i Artur Labrador (Tuskers).

 

 

Deceleratrix
Deceleratrix

 

 

Deceleratrix + Ricard Altadill a les oficines de Music Bus

 

 

 

Deceleratrix

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *