Marcel Cranc presenta en exclusiva el seu nou treball «U« en el Festival Barnasants de Barcelona (10 de febrer – LUZ DE GAS)


 

 

U és com un film de ciència ficció on cada cançó senyala una escena diferent. U és una història d’amor, de personatges que es necessiten aprop, que es cerquen, que enyoren un futur millor dins un món tan hostil.

U és també la síntesi dels tres discos anteriors de Marcel Cranc, on el folk i l’electrònica conviuen dins un paisatge sonor atrevit i ple de matisos, on la bellesa suau de les guitarres acústiques es mescla amb  ambients electrònics, donant lloc a una música capaç de fer volar la imaginació i de crear universos paral.lels.

 

 

Podeu adquirir entrades per al concert de presentació del nou treball de’n Marcel Cranc al següent enllaç

home-box-cx-telentrada-catalunya-caixa

 
 

Conciertos Featured Marcel Cranc Nuevo álbum Nuevo CD

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *