Caïm Riba - A 306 km

 

 

» a 306 km » és el primer treball discogràfic en solitari de Caïm Riba, un disc que surgeix de la voluntat d’editar les seves cançons amb un caràcter més introspectiu, i que en un inici instrumentals, pero que amb la participació d’en Jordi Lanuza (Inspira) i Santi Balmes (Love of Lesbian) que van donar al disc un toc de veu, van fer que a poc a poc el disc agafés un camí en la direcció de posar veus a les altres cançons, així que es va animar a composar més lletres i melodies.

» a 306 km » surt a la venda a les botigues i en digital el dia 4 de febrer, pero ja s’ha pogut escoltar el primer single del disc «Omplint de neu» al web de l’Enderrock: http://www.enderrock.cat/edr/numero8/noticia/54  

El dijous 30 de gener s’ha presentat el videoclip del single «Omplint de neu» a la web del diari ARA , un video realitzat per  Mamma team i protagonitzat per Maia Riba

 

 

 

 

 

 

A 306 km Caïm Riba Nuevo álbum Nuevo CD

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *