Élena, el grup liderat per Helena Miquel, cantant també de «Delafé y las Flores Azules», treuen nou disc «D’Herois i Desastres».

 

 

Els Élena son un dels grups que van iniciar el moviment del indie pop barceloní tot i que en els seus primers treballs feien servir l’anglès com a llengua. Això va canviar al seu anterior treball «Un cafè setanta matins» que ja era integrament en català, igual que aquest darrer «D’herois i desastres» editat per Warner / Music Bus i produït per Santi Garcia.

 

A aquest disc continuareu trobant les lletres ben treballades i curoses melodies, com sempre, però a més hi destaca la presencia dels vents, més propis del soul, amb clares influències de Stax o la Motown.

 

El disc estarà disponible a botigues el proper28 de Juny però podreu escoltar-lo a Spotify el dia 14.

 

A més per fer boca aquí teniu el videoclip de «Auguris» el 1r. single.

 

Élena Featured Internet Nuevo CD Videoclips

Leave a Comment

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *