Élena, el grup liderat per Helena Miquel, cantant també de «Delafé y las Flores Azules», treuen nou disc «D’Herois i Desastres».

 

 

Els Élena son un dels grups que van iniciar el moviment del indie pop barceloní tot i que en els seus primers treballs feien servir l’anglès com a llengua. Això va canviar al seu anterior treball «Un cafè setanta matins» que ja era integrament en català, igual que aquest darrer «D’herois i desastres» editat per Warner / Music Bus i produït per Santi Garcia.

 

A aquest disc continuareu trobant les lletres ben treballades i curoses melodies, com sempre, però a més hi destaca la presencia dels vents, més propis del soul, amb clares influències de Stax o la Motown.

 

El disc estarà disponible a botigues el proper28 de Juny però podreu escoltar-lo a Spotify el dia 14.

 

A més per fer boca aquí teniu el videoclip de «Auguris» el 1r. single.

 

Élena Featured Internet Nuevo CD Videoclips

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *